Skip to content

123overstapdeals.nl

123overstapdeals.nl
Begin met besparen. Altijd een passend aanbod!

123overstapdeals.nl is een onafhankelijk platform, dat de beste overstap- en nieuwe deals speciaal gericht op uw wensen aanbiedt.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen met het beste aanbod en overzicht bij moeilijke uitgaven.

Voor onze klanten zowel jong en oud streven wij naar het allerbeste.
Geen verzekeraar of leverancier bepaalt onze koers. Nee, dat doen wij helemaal zelf. We zijn oprecht, geen grote ego’s of beroepshaantjes, maar gewoon hardwerkende vakmensen die met passie hun werk uitvoeren.
En wat we doen, dat menen we uiteraard. Wij zijn eerlijk, nuchter, open en transparant want zo hoort het in deze branche.
Zowel van binnen als van buiten verstoppen we ons niet achter de kleine lettertjes (want die hebben we gewoon niet).
Serieuze zaken maken we graag wat luchtiger. We zijn een tikkie brutaal en eigenzinnig, maar dat doet nooit af aan onze kwaliteit.

We nemen jou en onszelf serieus.

Prettig om kennis te maken en op naar de beste deals! Onze slogan is niet voor niets 1. Geef uw voorkeuren aan. 2. Bekijk het beste aanbod. 3. Sluit de deal af

Onze kernwaarden
Respectvol.

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. 

Toewijding.

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding en ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Daadkrachtig.

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. 

Ambitieus.

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. 

Innovatie.

We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen

Krachtig.

Wij zijn sterk, brengen energie, zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. Wij hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. Geef uw probleem maar aan ons, wij lossen het op!

Aandachtig.

We doen het goed, of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen, zien elkaar staan. We zijn zorgvuldig en hebben oog voor detail.

Doelgericht.

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om een doel te bereiken. We zoeken continu naar toegevoegde waarde voor mensen en organisaties. Dit levert concrete, meetbare resultaten op.

Eerlijk.

We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We zijn direct maar respectvol en laten ons aanspreken waar dat nodig is. Afspraak is afspraak, we doen wat we beloven.

Slim.

We zijn intelligent, denken mee en komen met creatieve oplossingen. We denken vooruit en leren van onze fouten. We benaderen vraagstukken in onderlinge samenhang. We bieden een frisse blik zodat nieuwe inzichten tot stand komen.

Ontdek de meerwaarde van SenseServices