Skip to content

Adverteren

Wilt u adverteren op een van onze platformen? Of zoekt u de juiste adverteerders voor uw platform?
Zie hier al onze mogelijkheden.

Adverteren

Wilt u adverteren op een van onze platformen? Dat kan. Onze platformen trekken zowel zakelijke als particuliere bezoekers. Wij zijn een interessant medium om te adverteren. Wij hebben zowel eigen als platformen voor derde partijen in ons beheer. Ontdek onze platformen. Vraag meer informatie aan.

Affiliate marketing

Adverteren op andere websites en enkel betalen wanneer het een verkoop of lead heeft opgeleverd. Klinkt dat goed? Dan is affiliate marketing wellicht een interessant kanaal om uw doelstellingen te behalen. Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een samenwerkingsverband wordt aangegaan tussen twee partijen. De ene partij promoot de andere partij op commissiebasis. Via een goede affiliate marketingcampagne kunt u uw bestaande bereik vergroten en op een rendabele manier uw omzet vergroten. Ook is dit de perfecte manier om extra inkomsten te genereren via uw eigen platform. Wij beschikken over het complete netwerk van affiliate marketing aanbieders.

Display Advertising

Uw boodschap overbrengen op een breed of juist selectief publiek, dat kan uitermate goed via Display Advertising. Met het Google Display Network (GDN) kunt u bijvoorbeeld al 95% van de online Nederlanders bereiken. De diverse targeting mogelijkheden, zoals interessecategorieën of re-marketing, maken Display Advertising een interessant kanaal voor vele doelstellingen. Display advertising is namelijk het maken van reclame op internet door middel van beeldadvertenties en eventueel tekst links op uw eigen platform. Deze vorm van adverteren is zeer geschikt voor het opbouwen van merkbekendheid en productintroducties maar ook voor meer verkoopgerichte activiteiten kan het goed werken. Wij zoeken en brengen de juiste partijen bij elkaar.

Onze kernwaarden
Respectvol.

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. 

Toewijding.

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding en ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Daadkrachtig.

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. 

Ambitieus.

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. 

Innovatie.

We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen

Krachtig.

Wij zijn sterk, brengen energie, zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. Wij hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. Geef uw probleem maar aan ons, wij lossen het op!

Aandachtig.

We doen het goed, of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen, zien elkaar staan. We zijn zorgvuldig en hebben oog voor detail.

Doelgericht.

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om een doel te bereiken. We zoeken continu naar toegevoegde waarde voor mensen en organisaties. Dit levert concrete, meetbare resultaten op.

Eerlijk.

We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We zijn direct maar respectvol en laten ons aanspreken waar dat nodig is. Afspraak is afspraak, we doen wat we beloven.

Slim.

We zijn intelligent, denken mee en komen met creatieve oplossingen. We denken vooruit en leren van onze fouten. We benaderen vraagstukken in onderlinge samenhang. We bieden een frisse blik zodat nieuwe inzichten tot stand komen.

Ontdek de meerwaarde van SenseServices