Skip to content

CustomerCheck.nl

CustomerCheck.nl
De Nr. 1 Klantbeoordelingstool voor online mond-tot-mondreclame

CustomerCheck is in 2017 opgezet door een onafhankelijke webdesigner in een rustige periode en in 2021 door SenseServices overgenomen om uit te bouwen tot een onafhankelijk platform om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. We brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Ons online platform is open, transparant en voor elke ondernemer te gebruiken.

CustomerCheck-reviews & referenties helpen consumenten met vertrouwen te winkelen, en bedrijven de juiste zakenrelaties te vinden. Ze voorzien bedrijven van waardevolle inzichten die ze kunnen gebruiken om hun aanbod en bedrijfsprocessen aan te scherpen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen op ons platform, hoe meer waardevolle inzichten we bedrijven kunnen bieden, en hoe meer mogelijkheden zij hebben om het vertrouwen van consumenten te winnen.

Bijna elk bedrijf wordt tegenwoordig beoordeeld via het internet op hun dienstverlening, producten en professionaliteit. Omdat er veel review tools zijn waar iedereen uw bedrijf kan beoordelen, heeft CustomerCheck een product ontwikkeld die meer controle teruggeeft aan de ondernemer.

CustomerCheck.nl maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt. Daarnaast draagt CustomerCheck.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Onze kernwaarden
Respectvol.

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. 

Toewijding.

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding en ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Daadkrachtig.

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. 

Ambitieus.

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. 

Innovatie.

We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen

Krachtig.

Wij zijn sterk, brengen energie, zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. Wij hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. Geef uw probleem maar aan ons, wij lossen het op!

Aandachtig.

We doen het goed, of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen, zien elkaar staan. We zijn zorgvuldig en hebben oog voor detail.

Doelgericht.

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om een doel te bereiken. We zoeken continu naar toegevoegde waarde voor mensen en organisaties. Dit levert concrete, meetbare resultaten op.

Eerlijk.

We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We zijn direct maar respectvol en laten ons aanspreken waar dat nodig is. Afspraak is afspraak, we doen wat we beloven.

Slim.

We zijn intelligent, denken mee en komen met creatieve oplossingen. We denken vooruit en leren van onze fouten. We benaderen vraagstukken in onderlinge samenhang. We bieden een frisse blik zodat nieuwe inzichten tot stand komen.

Ontdek de meerwaarde van SenseServices