Skip to content

Ons profiel. Wat bieden wij?

Bekijk hier ons ruime aanbod aan diensten

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen elk project samen met onze partners. Van design tot programmeerwerk, maken wij gebruik van de nieuwste technieken en passen deze toe in het voordeel van onze klanten.

Maatwerk software

Het realiseren van op maat gemaakte software applicaties en koppelingen voor uw platform.

App ontwikkeling

Het ontwikkelen van een op maat gemaakte app van uw platform voor mobiele besturingssystemen van Apple (iOS) en Google (Android), de meest populaire mobiele besturingssystemen.

Marketing

Marketing

We hebben partners die zowel B2B als B2C marketeers zijn en samen zorgen we voor de juiste marketing van uw concept.

Adverteren

Wij bieden interessante adverteermogelijkheden op onze platforms in de vorm van display advertising en affiliate marketing.

SEA / SEO / Social Media

Samen met onze partners verzorgen we de juiste SEA, SEO en volledige Social Media management voor uw concept.

Services

Exploitatie

We ondersteunen u en zorgen samen voor de juiste exploitatie. Zorgen voor de beste marketing en brengen u in contact met de juiste adverteerders.

Affiliate marketing/display advertising netwerk

Wij hebben een groot netwerk van adverteerders waardoor wij u altijd kunnen koppelen aan de meest passende advertenties.

Onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud maar doen ook inhoudelijke aanpassingen aan uw platform zodat deze altijd wens is.

Branding design:

Onze partners zijn professionals voor het ontwerpen van logo's, magazines, flyers, visitekaartjes, merk handleiding, brochures, illustraties, iconen, materiaal voor uw platform.

Fotografie & Videografie/editing

Onze partners zijn professionals voor het maken van foto's en video's voor merkbekendheid, producten, promotie en animaties, illustraties voor social media content.

Boekhouder/Accountant

Wij assisteren u om via een van onze partners om de juiste boekhouder/accountant te vinden.

Branding design:

Onze partners zijn professionals voor het ontwerpen van logo's, magazines, flyers, visitekaartjes, merk handleiding, brochures, illustraties, iconen, materiaal voor uw platform.

Fotografie & Videografie/editing

Onze partners zijn professionals voor het maken van foto's en video's voor merkbekendheid, producten, promotie en animaties, illustraties voor social media content.

Boekhouder/Accountant

Wij assisteren u om via een van onze partners om de juiste boekhouder/accountant te vinden.

Onze voordelen

Alle diensten bij 1 onderneming

De voordelen van een grote firma door alle diensten onder 1 dak te hebben.

Flexibiliteit

De flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer door altijd het rechtstreekse 1 op 1 contact met de juiste partner.

Groot netwerk aan partners

Wij beschikken over een groot netwerk aan partners in verschillende vakgebieden. Hierdoor hebben wij een groot aanbod aan diensten.

Ons eigen netwerk aan adverteerders

Door ons grote netwerk van adverteerders hebben wij altijd aanbod van de meest passende advertenties.

Vermelding op ons platform

Uiteraard krijgt uw platform een plek in onze internetconcepten galerij.

De voordelen van een grote firma, de flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer.

Onze kernwaarden
Respectvol.

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. 

Toewijding.

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding en ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Daadkrachtig.

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. 

Ambitieus.

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. 

Innovatie.

We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen

Krachtig.

Wij zijn sterk, brengen energie, zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. Wij hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. Geef uw probleem maar aan ons, wij lossen het op!

Aandachtig.

We doen het goed, of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen, zien elkaar staan. We zijn zorgvuldig en hebben oog voor detail.

Doelgericht.

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om een doel te bereiken. We zoeken continu naar toegevoegde waarde voor mensen en organisaties. Dit levert concrete, meetbare resultaten op.

Eerlijk.

We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We zijn direct maar respectvol en laten ons aanspreken waar dat nodig is. Afspraak is afspraak, we doen wat we beloven.

Slim.

We zijn intelligent, denken mee en komen met creatieve oplossingen. We denken vooruit en leren van onze fouten. We benaderen vraagstukken in onderlinge samenhang. We bieden een frisse blik zodat nieuwe inzichten tot stand komen.

Ontdek de meerwaarde van SenseServices