Skip to content

Ons profiel. Wie zijn wij?

Ons verhaal

Wij zijn gestart in 2021.

We zijn begonnen met de ontwikkeling van platformen in eigen beheer. Daarnaast zijn we begonnen om concepten in opdracht voor klanten te ontwikkelen en in combinatie met een groot netwerk van partners verzorgen wij het hele pakket met o.a. marketing, website applicatie ontwikkelen, exploitatie en onderhoud. We stellen alles in het werk om de perfecte toepassing te ontwerpen en ontwikkelen voor zowel bestaande als nieuwe organisaties. Voor onze klanten én hun eindgebruikers ontwikkelen we schaalbare en moderne producten die met zorg onderhouden worden. Uiteraard wel steeds aangepast aan de nieuwe wensen van deze tijd en met gebruik van nieuwe technieken die zich razendsnel blijven ontwikkelen.

Ons doel is om winstgevende websites te maken en daarbij richten we ons in eerste instantie op de bezoeker. Wat zijn de verwachtingen? Welke vragen kunnen wij beantwoorden? Welke producten of diensten wil men vergelijken of ervaringen over lezen? We hebben veel goede relaties opgebouwd met de bedrijven die wij promoten op onze websites. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en de korte lijnen leveren weer voordelen op die wij kunnen doorgeven aan onze bezoekers.

Al onze websites zijn op zichzelf staande projecten. Die wij van A tot Z begeleiden. Denk daarbij aan het uitwerken en ontwikkelen van het concept, maatwerk software applicaties en koppelingen te realiseren, eventueel een app ontwikkelen, aan de juiste marketingpartner koppelen die het volledige marketingplan uitstippelt denk hierbij aan SEA, SEO en Social Media management. Verder bestaan onze services uit hulp bij de exploitatie, het zorgen voor de juiste advertising en natuurlijk het onderhoud van het platform.

Onze voordelen zijn daarom bijna oneindig. Ons motto is niet voor niks “De voordelen van een grote firma, de flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer.” 

Onze werkwijze

Kennismaken & oriëntatie

Om te beginnen willen we graag u en uw concept leren kennen. Samen met u worden uw wensen in kaart gebracht en vastgesteld. Tevens zullen wij onze kennis met u delen om samen een succesvolle website te realiseren. Vervolgens vertalen wij dit samen met de juiste partners in een passende website structuur. Hierbij kijken we ook samen met u naar andere randzaken die horen bij het ondernemerschap en wij kunnen aanbieden via 1 van onze partners.

Concept uitwerken

De uitkomsten uit stap 1 vertalen wij naar een concept website design. Dit doen wij in samenwerking met onze partners om zo het meest uitmuntende product te krijgen. Op het moment dat u tevreden bent over het design zullen wij de website volledig uitwerken en opbouwen met alle gewenste functionaliteiten. Eventueel een app laten ontwikkelen voor uw platform behoort ook tot de  mogelijkheden.

Marketing strategie opzetten

In deze fase zullen wij u in contact brengen met 1 van onze marketingpartners. Om de juiste kant op te sturen zal u moeten weten wat de doelstelling is. In overleg en samenwerking met u zal deze partner dan een marketingstrategie opzetten.

Juiste advertisement bepalen

Nu is het zaak om te bepalen welke soort advertisement u op uw platform wenst om extra inkomsten te genereren. Samen kijken we of Display advertising of affiliate marketing het meest geschikt is. Deze selectie doen we op basis van de factoren die belangrijk zijn voor uw doelstelling.

Exploitatie van uw platform

Nu de website klaar is, is het tijd om online te gaan. Samen dragen we zorg voor de juiste exploitatie hiervan. Denk aan het opzetten van een goede klantenservice, het juiste online betalingssysteem en de perfecte boekhouder of accountant via onze partners.

Onderhoud en nazorg

Wij ondersteunen niet alleen de lancering maar verzorgen ook het onderhoud en lange termijn strategie voor doorontwikkeling. Wij doen op verzoek ook inhoudelijke aanpassingen aan uw platform zodat deze altijd wens is.

Voordelen

  • Alle diensten bij 1 onderneming
  • Flexibiliteit 
  • Groot netwerk aan verschillende partners
  • Ons eigen netwerk aan adverteerders
  • Vermelding op ons platform

Onze voordelen

Alle diensten bij 1 onderneming

De voordelen van een grote firma door alle diensten onder 1 dak te hebben.

Flexibiliteit

De flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer door altijd het rechtstreekse 1 op 1 contact met de juiste partner.

Groot netwerk aan partners

Wij beschikken over een groot netwerk aan partners in verschillende vakgebieden. Hierdoor hebben wij een groot aanbod aan diensten.

Ons eigen netwerk aan adverteerders

Door ons grote netwerk van adverteerders hebben wij altijd aanbod van de meest passende advertenties.

Vermelding op ons platform

Uiteraard krijgt uw platform een plek in onze internetconcepten galerij.

De voordelen van een grote firma, de flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer.

Onze kernwaarden
Respectvol.

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. 

Toewijding.

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding en ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Daadkrachtig.

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. 

Ambitieus.

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. 

Innovatie.

We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dingen beter te doen

Krachtig.

Wij zijn sterk, brengen energie, zijn proactief en besluitvaardig. Optimisten die in kansen denken. Wij hebben sterke schouders en ontzorgen anderen graag. Geef uw probleem maar aan ons, wij lossen het op!

Aandachtig.

We doen het goed, of we doen het niet. We richten ons 100% op wat belangrijk is en maken af waar we aan beginnen. We hebben oog voor mensen, zien elkaar staan. We zijn zorgvuldig en hebben oog voor detail.

Doelgericht.

We werken efficiënt en met een duidelijk doel voor ogen. We doen wat nodig is om een doel te bereiken. We zoeken continu naar toegevoegde waarde voor mensen en organisaties. Dit levert concrete, meetbare resultaten op.

Eerlijk.

We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We zijn direct maar respectvol en laten ons aanspreken waar dat nodig is. Afspraak is afspraak, we doen wat we beloven.

Slim.

We zijn intelligent, denken mee en komen met creatieve oplossingen. We denken vooruit en leren van onze fouten. We benaderen vraagstukken in onderlinge samenhang. We bieden een frisse blik zodat nieuwe inzichten tot stand komen.

Ontdek de meerwaarde van SenseServices